Наоми Кембъл разкритикувана за най-лошия фотошоп

Наоми Кембъл е критикувана, че използва твърде очебиен фотошоп. Причината бяха снимките на модела от партито на Vanity Fair, които Кембъл публикува в Инстаграм. Същите снимки, но без ретуш, са налични във фотобанки, така че не беше трудно да се види разликата.

На кадрите, публикувани от Наоми, кожата й изглежда по-гладка и светла, лицето й е по-тясно, а носът й е по-тънък. На снимката в цял ръст също се забелязва, че фигурата на знаменитостта е леко коригирана, по-специално талията.

„Най-лошият фотошоп, който някога съм виждал“, каза потребителката @monamatt, а коментарът й беше подкрепен от почти 900 души. Друг коментатор, evakorpa1980, съветва Кембъл да изтрие снимката: „Изглеждаш страхотно без фотошоп, не е нужно да ретушираш снимките си!“ „Тя е Наоми, но екипът й не можа да намери добри снимки?“ — удивен е потребителят itsvaleryrozo.

В същото време други последователи правят комплименти на Наоми. "Най-красивата жена на света!", пише коментаторът ilka_v_g.

Кембъл не е изтрила кадрите, а нейните представители не са отговорили на запитванията на пресата.

Телеграм каналът „Само за никого“ предполага, че топ моделката има комплекси: „Докато целият свят смята 52-годишната Наоми Кембъл за идеална, тя се оказва недоволна от ширината на талията, носа и размера на главата си. Има своите проблеми." /БГНЕС