Наоми Кембъл стана майка на 50

Наоми Кембъл е вече майка! 50-годишният супермодел сподели снимка на новородената си дъщеря четири години след като каза: „благодарение на науката аз мога да стане родител, когато пожелая“.

Супермоделът шокира своите последователи в Инстаграм днес, когато сподели снимка, в която люлее новороденото си момиченце, и обяви, че "няма по-голяма любов".

Заедно със снимка на краката на дъщеря си, тя написа: „Красивото благословено мъниче ме избра да бъда нейна майка. Такава чест е да имам тази нежна душа в живота си, няма думи, които да опишат връзката за цял живот, която сега споделям с вас - моят ангел. Няма по-голяма любов“.

Моделът не даде повече подробности в публикацията, но отбеляза в поста собствената си майка Валери Морис-Кембъл.

Обявяването на бебето на Наоми идва, след като тя призна, че „непрекъснато мисли да има деца“, но не да бърза да създава семейство, припомня „Дейли Мейл“.

Говорейки пред списание ES през 2017 г., тя каза: „Мисля постоянно за деца. И сега с начина, по който функционира науката, мисля, че мога да го направя, когато поискам“.

Запитана дали би имала дете сама, вместо да осинови, тя отговори: „Може би. Може би... Може би“.

Момичето от корицата на Vogue обаче настоя, че не иска да бъде самотен родител, така че първо ще намери подходящ партньор.

Тя каза: „Искам истински съществуващ баща. Мисля, че е важно“. /БГНЕС