Натали Портман преоткри красотата си в локдауна

Лицето на Miss Dior - американската актриса Натали Потрман, призна, че ако досега гримирането винаги е било досадно и по задължение, то в поредицата от локдауни е била истински щастлива да се гримира сама вкъщи, тъй като и без това не е имала какво да прави.

Натали със своя съпруг, френският хореограф Бенджамин Милпие

Признанията си актрисата прави в интервю за новия брой на Harper's Bazaar UK, където казва, че се е чувствала истински щастлива да си достави радост с гримирането вкъщи, понеже не е могла да излиза никъде и да се вижда с други хора.

В локдауна актрисата е могла и да намери "своите" гримове - определени цветове червила, аромати на парфюми, както и дрехи и обувки.

Като майка на две деца - 1-годишния Алеф и 4-годишната Амалия, звездата от "Черния лебед" се надява те да пораснат свободни, без да бъдат притискани от обществото и медиите, и без самата Портман и съпругът й Бенджамин Милпие да проектират своите нереализирани мечти върху тях. "Бих искала дъщеря ми да знае, че усмивката й е най-красивият грим, който може да има човек", казва още актрисата./БГНЕС