Най-скъпоплатената актриса в света влага парите си в недвижими имоти

Актрисата на европейската премиера на "Червената лястовица" на 19 февруари 2018 г.

Дженифър Лорънс, която наскоро бе провъзгласена за най-скъпоплатената актриса в света за втора поредна година, изглежда е решила да инвестира парите си в недвижими имоти.

Звездата от „Игрите на глада“ която според "Форбс" е спечелила 46 милиона долара от юни 2016 г., наскоро продаде своя апартамент в Санта Моника, Калифорния. Нейната печалба е почти 280 000 долара.

Имотът бе продаден миналия месец за 1,15 милиона долара. Актрисата е купила градския имот с две спални и две бани за 879 000 през 2006 г., много преди да спечели „Оскар“ за ролята си в романтичната комедия "Наръчник на оптимиста" през 2012 година.

Сегашният й дом изглежда по-подходящ за възходящата й кариера. През 2014 г. актрисата плати над 7 милиона долара за жилище с площ от 5 550 квадратни метра и пет спални в Бевърли Хилс с фитнес зала, гурме кухня и изкуствено езерце.

Сега, според слуховете, Лорънс оглежда имоти в Манхатън. Според "Ню Йорк пост", тя наскоро разгледала двустаен мезонет в Трибека, който е на цена от 17,49 млн. долара и може да се превърне в най-скъпото й вложение досега. /Си Ен Ен

Тагове: