Неймар: Заложиха ми капан и влязох в него

Бразилската суперзвезда Неймар отговори на обвиненията срещу него в изнасилване. Днес стана известно, че млада жена е подала жалба в полицията в Сао Пауло, в която твърди, че е била изнасилена от футболиста в парижки хотел на 15 май.

По нейните думи тя е била емоционално шокирана и се е страхувала да подаде жалба в друга страна, затова го е направила в родината си.

Самият футболист отговори, че сега е принуден да разкрива моменти от личния си живот, за да доказва, че на практика нищо не се е случило. Според него това са били нормални отношения между мъж и жена, както при всички двойки. Неймар подчерта, че след половия акт двамата са продължили да общуват.

"Обвиняват ме в изнасилване. Това е тежко, сериозно обвинение, което ме изненада. Много е тъжно да чуя това, тъй като тези, които познават мен и моя характер, са уверени, че никога не бих направил нещо подобно. Това бе капан и аз попаднах в него. Но нека това да ми бъде за урок. Има хора, които искат да се възползват и да изнудват, а това наистина е тъжно и болезнено", коментира Неймар в Инстаграм. /БГНЕС