Никълъс Кейдж играе Дракула в... комедиен филм

Никълъс Кейдж сам по себе си е икона на попкултурата, но в предстоящото си изпълнение на Дракула във филма "Ренфийлд" той се превъплъщава в една от най-големите икони. Кейдж даде интервю за "Empire" относно предстоящото си превъплъщение в най-популярния вампир в "Ренфийлд". Актьорът споделя: "Когато усетих накъде иска да тръгне Маккей, осъзнах, че филмът има комедийно, поп арт отношение".

Кейдж добави: "Затова си помислих: "Това ще бъде Дракула в стил поп-арт". Уорхол направи страхотен Дракула в черно. Това е в духа на Уорхол."

Не сме сигурни какво означава това за героя, но от изображенията, които вече са публикувани онлайн, Никълъс Кейдж ще бъде доста странна версия на Дракула в "Ренфийлд".

Виждали сме какви ли не актьори да се превъплъщават в ролята на Дракула и всички те донякъде са си приличали в изпълнението си. Кейдж ще излезе малко извън рамките на този образ, което е съвсем в унисон със странните филми, в които той се снима през последните пет години.

На режисьорския стол застава Крис Маккей, който се прочу като режисьор на филми като "Утрешна война" и "Лего Батман филмът". Макар че те със сигурност нямат нищо общо с това, което можем да видим в новия филм за вампири, можем да очакваме див смях, когато Никълъс Кейдж излезе в червения си костюм и с бялото си лице в "Ренфийлд". Към Кейдж във филма ще се присъедини Никълъс Хоулт, който също разкри колко "фантастично" е изпълнението на Кейдж.

Според Никълъс Хоулт: "Да си в една стая с Никълъс Кейдж, докато той е облечен като Дракула и те измъчва като Дракула, а ти си негов слуга, е наистина едно от най-забавните неща, които някога съм преживявал, докато съм бил измъчван." Кейдж преживява известен ренесанс и този нов филм за вампири може да е билет за връщане на една от най-големите филмови звезди на планетата.

Това е едва вторият му високобюджетен филм от много години насам. Преди да се превърне в икона на екшън филмите, Кейдж свърши някои от най-добрите си работи в жанра на комедията и сме повече от щастливи, че той най-накрая се завърна.

Кейдж заяви също, че се е опитал да имитира и маниерите, използвани от Макс Шрек, който е оригиналният актьор в "Носферату".

Премиерата на филма "Ренфийлд" е на 14 април 2023 г. Нямаме търпение да получим повече за този комедиен филм и да видим трейлър, който показва какъв Дракула ще изобрази Кейдж. /БГНЕС