Николой Костов: Убеден съм, че играчите ще се борят като лъвове

"За мотивация не става дума. Няма нужда. Убеден съм, че играчите ще се борят като лъвове за всяка топка. Въпросът е като я отнемем какво правим с нея. Там вече няма лъвове. Трябва да видим какво градивно може да произлезе. Тези въпроси трябва да се решават в Левски в следващите 5-6-7 месеца. Винаги трябва да се усъвършенстваме", коментира треньорът на Левски Николай Костов преди реванша срещу Апоел (Беер Шева) от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите, преда репортер на БГНЕС. Първият двубой в Израел завърши 0:0

"Марин Петков е с проблем. Джереми не е възстановен. Кристиан Димитров е готов. Петрис е основен играч, много добър защитник. Надявахме се да се възстанови за този мач, но за съжаление не успя. Когато един от най-добрите играчи в защита липсва, не е приятно. Няма да играем с трима защитници. По-скоро ще бъдем с четирима в отбрана", продължи треньорът на "сините".

"И дузпи тренираме, готови сме за всичко. Имаме увереност, разбира се. Особено след като играем пред наша публика. Вярваме в играчите. В едно съм сигурен - Апоел ще излезе с много голямо самочувствие. Агресивни са, имат опитни играчи", каза още той.

"Изненадахме се от решението на Ивелин Попов в този момент. Вече го преживяхме и насочваме вниманието към утрешния ден. Въпросът за евентуален заместник на Ивелин Попов ще бъде обсъден след мача", коментира Костов.

"Бяхме принудени да отложим мача с Пирин заради изтощение. Това повлия на решението ни. Много е важно да продължим напред, за да видим европейската реалност. Айнтрахт е отбор, който не е на нивото на Апоел, а е много по-добър. Това ще бъде един тест за нас. Искаме да видим на какво сме способни срещу подобни грандове", завърши треньорът на Левски. /БГНЕС