Нинова: БСП е единствената алтернатива, не участва в сглобки и сговори зад завесите

Изборът какви хора ще управляват общините ни продължава в неделя. Подкрепете нашите кандидати – те са умни, подготвени, организирани, дисциплинирани и грижовни хора.


Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова във видеоклип, качен в официалната ѝ страница във „Фейсбук“.

„Преди тези избори имаше мрачни прогнози как БСП изчезва, БСП загива, резултатите разбира на пух и прах тези прогнози. Стартирахме от пета политическа сила, а днес сме втора по брой избрани кметове на първи тур – 44, и отиваме на 45 балотажа, поне половината от които мисля, че ще спечелим. Днес сме трета политическа сила по брой избрани общински съветници и сме една от двете, които единствено повишават резултатите си на тези избори – ние – с 50 хил. гласа“, отбеляза Нинова.

Тя подчерта, че всичко това се дължи на избирателите и на кандидатите на БСП. „Дължим на вас, хората, които ни подкрепихте, и вярвате, че през всичките тези години не ви предадохме. Ние не предаваме хората, с които вървим заедно. Не ви продадохме вашите интереси заради нашите лични, и ето – резултатът е налице. Нека продължим заедно и в неделя, и в следващите 4 г., защото в неделя избираме управлението на следващите 4 г., най-стабилното, това, което е най-близо до вас“, каза лидерът на левицата.

Нинова призова избирателите да гласуват без да се страхуват. „Не продавайте гласа си. 100 лв. няма да решат проблемите ви, ще ги решаваме заедно в следващите години, защото имаме много работа. Трябва да продължим разграждането на феодалните общини, на зависимостите, на кражбите и на лошото управление“, добави тя.

Нинова е категорична, че БСП остана единствената алтернатива, която през тези години „не влезе в такива зависимости, не участва в сглобки и в сговори зад завесите“. „И ви благодаря, че оценихте това на първия тур на местните избори. Вярвам, че ще го направите и в неделя“, допълни тя.

Лидерът на левицата пожелава успех на кандидатите на БСП, които ще се явят на втори на местните избори, а на избирателите здраве, сила и смелост, „за да продължим заедно истинската промяна“. „Подкрепете ни и вашата подкрепа днес ще ви върнем десетократно“, заключи Нинова. /БГНЕС