Нинова: Гласувах за по-социална Европа

„Гласувах за промяна и справедливост, за една обединена и по-социална Европа. За това българите да имат своето място там и да бъдат равни с другите европейски народи“.

Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова след като упражни правото си на глас, предаде репортер на БГНЕС.

Нинова пусна своята хартиена бюлетина в урната на една от избирателните секции в столичното 25 ОУ „Д-р Петър Берон“. „Да не ядем второ качество храна, да получаваме европейски доходи и да имаме европейски стандарт на живот“, заяви още лидерът на левицата и пожела „на добър час“ на всички кандидати.

Корнелия Нинова призова всички граждани излязат до урните и да гласуват. „Виждам, че засега е ниска избирателната активност, но вярвам, че следобедните часове ще бъде по-висока, защото е много важно всеки да даде гласа си“, допълни още тя.

.................................

„Тези избори не са само за ЕП, те са за България. Тази вечер България и Европа ще бъдат променени, и ние ще успеем да извоюваме достойни европейски доходи и справедливост. Всеки от нас може да бъде част от промяната, България може да промени Европа“. С тези думи водачът на листата на БСП Елена Йончева гласува в столичното 6-то СУ "Максим Горки" в „Красно село". „Ще успеем да извоюваме справедливи и европейски доходи“, допълни Йончева. „Днес е нов ден и всеки може да е част от тази промяна, утре ще бъде късно“, допълни Йончева.

Колкото по-голяма е избирателната активност, толкова по-добре, затова призовавам хората да гласуват, допълни Йончева. /БГНЕС