Нинова: Купените гласове изкривиха вота

Купените гласове изкривиха вота, страхът у хората беше голям. Страхът на ГЕРБ от загубата ги накара да направят най-агресивната и най-компроматната кампания от години в България. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова, предаде репортер на БГНЕС.

До мен стоят четиримата кметове на областни центрове в Русе, Разград, Перник и Благоевград.

Четиримата олицетворяват цялото богатство на БСП-

Денчо Бояджиев – спечелил Разград, чиста партийна кандидатура, Русе и Перник – това е лицето на младите поколения политици, които участваха в тежкото състезание, доказаха се. Румен Томов – Благоевград, олицетворението на гражданското начало, издигнат от Инициативен комитет. Тази екипност, мъдрост и опит на партийните кадри, силата на гражданското общество ни донесе този успех, добави Нинова. Изпълнихме задачата, която си поставихме – да удвоим кметовете си и да увеличим общинските съветници.

Промяната беше трудна, но вече необратима. Нека да съхраним енергията и екипите си, предстои ни много работа, допълни Нинова.

Трябва да свършите това, което обещахме на хората в кампанията. Знам, че ще бъдете добри кметове и отговорни общински съветници. Работете за вашите съграждани, призова кметовете Нинова. /БГНЕС