Нинова: Никога не съм стъпвала в офиса на Божков

Познавам тактиката на Борисов. Когато е притиснат в ъгъла, той и ГЕРБ винаги се опитват да въвлекат и опозицията в проблема и да прехвърлят отговорност. В личен план - в последните месеци срещу мен се води изключително агресивнакомпроматна война заради избора на председател на БСП. Изхождайки от тези две неща, виждам, че ГЕРБ се опитват да въвлекат мен и чрез мен БСП в този казус. Това заяви лидерт на БСП Корнелия Нинова на среща с партии и организации за лявата политика след кризисния период, съобщиха от БСП.

И тъй като той вероятно ще продължи дълго, и за да не се налага да отговарям на всяка димка, хвърлена от тях - ще ви кажа следното: юНикога не съм стъпвала в офиса на Васил Божков. Не съм пращала и посредници. Никога не съм искала или получавала от Божков сам или в присъствието на Златев пари или подкрепа, или друга облага за себе си- лично или като председател на БСП за партията, добави Нинова.

Всеки, който твърди, че съм имала тайни договорки с него и други бизнесмени, да извади доказателства или да сигнализира органите за извършени от мен нерегламентирани действия.

Да започват сега да отговарят на въпроси онези, които 11 години управляват България, каза още лидерът на БСП. /БГНЕС