Обвиниха Антонио Браун в изнасилване

Рисийвърът на Ню Ингланд Пейтриътс Антонио Браун бе обвинен в изнасилването на бившата си фитнес инструкторка във федерално дело, заведено във Флорида.

Браун бе обвинен в изнасилване само четири дни, след като бе освободен от Оукланд Райдърс и премина в Ню Ингланд Пейтриътс.

Браун, който подписа с шампионите на Супербоул Пейтриътс, след като бе освободен от Оукланд Райдърс в събота, бе обвинен в сексуално посегателство над 28-годишната Бритни Тейлър в три различни инцидента между 2017 и 2018. „Като жертва на изнасилване от Антонио Браун, решението да говоря за това бе изключително трудно“, сподели Тейлър в свое изявление, публикувано от адвокатите й. „Намерих сили във вярата си, в семейството и от други жертви на сексуално посегателство. Това, че говоря открито за случилото се, премахва срама, който изпитвах преди година и го премества върху човека, отговорен за изнасилването ми“. По-късно Браун отхвърли обвиненията в писмо, публикувано от неговия адвокат, казвайки, че сексуалните отношения между двамата са били по взаимно съгласие. „Г-н Браун отхвърля всички обвинения“, се казва в изявлението. „Всеки сексуален акт с г-н Браун е бил изцяло по взаимно съгласие“. Пейтриътс също излязоха с позиция относно случая, след като вече били потърсени от лигата. „Запознати сме с гражданското дело, заведено по-рано днес срещу Антонио Браун, както и с отговора на представителите на Антонио. Приемаме тези обвинения много сериозно. При никакви обстоятелства организацията не зачита сексуално насилие или посегателство. Лигата ни информира, че ще разследва случилото се. Няма да коментираме допълнително, докато тече разследването“. В делото, заведено във Флорида, Тейлър споменава, че се запознала с Браун през 2010, когато двамата посещавали заедно уроци по религия в колежа Central Michigan. Впоследствие звездата от НФЛ наел Тейлър през 2017, казвайки, че иска тя да му помогне да подобри гъвкавостта си. Въпреки това според обвинението, Браун посегнал сексуално на Тейлър на два пъти по време на тренировки през юни 2017. По-късно той се похвалил за един от инцидентите в съобщения, включени в делото. Тейлър моментално прекратила взаимоотношенията си с него след инцидентите, но няколко месеца по-късно се съгласила да поднови работа с него, след като той й се извинил.

Браун се свързвал с г-а Тейлър и й се извинил, като я помолил да го тренира отново. Г-а Тейлър се колебаела, но в крайна сметка се съгласила, убедена, че той няма да й посяга повече сексуално“, се казва в обвинението. Въпросното уверение се оказало лъжа. На 20 май 2018, Браун изнасилил Тейлър с лице надолу. „Тя се опитала да не се поддава, „крещейки и повтаряйки „не“ и „спри“. Браун отказал и я изнасилил“, се добавя в обвинението. То не отбелязва дали Тейлър е прибегнала до законови мерки. В изявлението си тя все пак обясни, че ще си сътрудничи с НФЛ и други агенции. Фитнес инструкторката е преминала полиграф, направен от бивш работодател на ФБР, свързан с обвиненията, поместени в делото. /БГНЕС