Опровергана е раздялата на A$AP Rocky и Риана

Дизайнерката Амина Муади отрече горещо обсъжданите онлайн слухове, че рапърът A$AP Роки е преспал с нея, докато любимата му Риана е пред раждане.

„Винаги съм смятала, че необоснованите лъжи, разпространявани в социалните мрежи, не си струват да се обясняват или опровергават, особено такива подли лъжи. Първоначално предполагах, че никой няма да приеме сериозно тази злонамерено изфабрикувана клюка, но последните 24 часа ми напомниха, че живеем в общество, което е готово да съди всичко, преди да научи фактите, като лесно прекрачва всички възможни граници. Дори когато другият изживява толкова прекрасен период от живота си”, написа дизайнерката в официално изявление, което публикува в социалните мрежи. „Затова бях принуден да говоря, защото това се отнася не само за мен, но и за хора, които много уважавам и ценя. Засега Ри продължава да се облича и да се наслаждава на спокойната си бременност, докато аз продължавам да ръководя собствен бизнес. Пожелавам на всички весел Великден!”

За изневярата на A$AP Rocky първоначално беше съобщено от влиятелния в модния свят Луис Пизано, но тази информация вече беше отречена от някои западни медии. Източник каза на TMZ, че слуховете са "един милион процента" неверни. Друг вътрешен човек потвърди пред Page Six, че двойката се справя добре.

Изданието обаче съобщава още, че рапърът е бил изключително развълнуван по време на парти, посветено на представянето на неговата марка уиски Mercer+Prince. Според тези, които присъстваха на събитието, A$AP Роки изглеждаше отнесен, неспособен да се концентрира и да произнесе последователно речта си. Всички очакваха той да прекара известно време с гостите, но рапърът, обикновено весел и чаровен, си тръгна доста бързо, без да проведе подобаващ разговор с никого.

По-късно Луис Пизано се извини, че новината, която бе съобщил, е провокирала „ненужна драма“ и може да нарани някого. В същото време той не посочи източника, от който е получил информация, и не каза, че тази информация е невярна.

Междувременно днес стана известно, че A$AP Роки и Риана са пътували заедно до родината на певеца Барбадос. Двойката е забелязана да излиза заедно от международното летище Grantley Adams. Фактът, че Риана е бременна от приятеля си A$AP Rocky стана известен през януари тази година. Оттогава певицата многократно е публикувана в разголен (но не разгонен) образ, въпреки силно напредналата си бременност. Риана споделя, че би искала да промени представите на обществото за това как трябва да се облича и държи бременната жена. /БГНЕС