Орландо Блум призна за трудната връзка с Кейти Пери

Орландо Блум се появи на корицата на новия брой на списание Flaunt. Актьорът участва във фотосесия, за която позира по бельо и с голи гърди, а освен това разказа за личния си живот с годеницата си Кейти Пери, с която отглеждат двегодишната си дъщеря Дейзи.

Както знаете, Орландо Блум и Кейти Пери се разделиха, а след това отново се събраха. В интервю певицата призна, че се бори с депресия, с която Блум ѝ помогнал да се справи. "Кейти и аз живеем в различни светове. И невинаги разбираме живота на другия. Понякога всичко е наистина, наистина трудно за нас. Няма да лъжа. Определено е трудно за две емоционални и творчески личности заедно", каза актьорът.

За да избегне лични кризи, които сполетяха други суперзвезди, включително Кейти Пери, убеденият будист Орландо Блум започна да се „крие от света“. Актьорът сравни всяка една знаменитост с човек в горяща кола: „Преди да се качите в нея, уверете се, че имате екипировка, който да гарантира вашата безопасност, защото по същество трябва да имате огнеупорен костюм, каска, ръкавици. Трябва да носите този костюм, той да гори, и всеки ще каже: "О, Боже мой, той гори, вижте го."

Будисткото спокойствие помага на Блум да поддържа както връзка с Пери, така и спокойното отношение към славата и конкуренцията в Холивуд: „Мисля, че със сигурност има много конкуренция в нашата индустрия, но никога не съм се опитвал да се състезавам с друг, освен със себе си... Наистина съм много търпелив човек". /БГНЕС

Лод Анджелис / САЩ