Откриха мъртъв клошар, починал след скандал и бой с друг мъж

Клошар от Бургас е починал след като се сбил с друг мъж. Инцидентът е станал късно снощи, предаде кореспондентът на БГНЕС в Бургас.

Мъжът е открит мъртъв на пейка пред градинката на държавната болница. За смъртта му е сигнализирал неговият опонент, с който снощи се сбили след скандал и употреба на голямо количество алкохол.

При побоя починалият паднал и си ударил главата. След скандала клошарят поискал вода и отново заспал на пейката. Другият мъж позвънил в полицията, след като установил, че е починал. От МВР съобщиха, че едва след като мине аутопсията ще може да се каже каква е точната причина за смъртта. В градинката пред УМБАЛ Бургас се събират много клошари.

„Сбиха се тука , той падна тук удари си главата, лежа тука, после там и накрая почина. Той беше агресивен много и нападна другият човек. Напръска го със спрей. Скараха се за някакви пари. Той започна да го рита и да го пръска със спрея. Опитах се да се намеся, но единият беше 120 кг.", разказа за БГНЕС Мирослав Манолов, който е бил свидетел на скандала./БГНЕС