Памела Андерсън: Томи Лий е най-голямата ми любов

Тя е била омъжена за четирима различни мъже: Томи Лий от 1995 г. до 1998 г., Кид Рок от 2006 г. до 2007 г., Рик Саломон от 2007 г. до 2008 г., след това отново от 2014 г. до 2015 г. и накрая Дан Хейхърст, за когото се омъжи през 2020 г. и с когото се раздели през януари 2022 г.

55-годишното момиче от корицата на „Playboy“ Памела Андерсън споделя в откъс от книгата си "Любов, Памела", че най-голямата ѝ любов е Томи Лий, от когото има две деца: Брандън, на 26 г., и Дилън, на 25 г., съобщи „Дейли мейл“.

„Просто искахме да имаме деца и да бъдем заедно завинаги“, казва тя за времето, прекарано с рокаджията от „Мотли Крю“ Лий.

Тя заснема секс касета с барабаниста Лий, който сега е на 60 години, по време на ваканция през 1995 г. на езерото Мийд в югозападната част на САЩ.

„Това съсипа живота ни, като се започне от връзката ни - и е непростимо, че хората и до днес си мислят, че могат да се възползват от такова ужасно преживяване, да не говорим за престъпление“, споделя Памела в мемоарите си.

И тогава Томи станал агресивен, твърди тя.

В книгата си актрисата разказва, че барабанистът ѝ извил ръката, когато били със синовете им.

„Томи изтръгна Брандън от мен и хвърли мен и Дилън към стената“, твърди тя.

Тя се обадила на 911 и Лий бил арестуван. Съобщава се, че той е излежал шест месеца в затвора за "тежко престъпление, свързано с насилие над съпругата си".

„Разводът с Томи беше най-тежкият, най-унизителният и най-трудният момент в живота ми“, пише Памела. "Бях съкрушена. Все още не можех да повярвам, че човекът, когото обичах най-много, е способен на това, което се беше случило онази нощ. И двамата бяхме съсипани, но аз трябваше да защитя децата си".

Лий е женен от 2019 г. за 36-годишната актриса Британи Фурлан.

В интервю за CBS Sunday Morning телевизионната звезда заяви, че секс записът, който е направила с Лий, е бил просто невинно забавление между двама щастливи хора.

„Ние бяхме двама луди голи хора, които се обичат“, каза тя на водещия Джим Акселрод.

Истинският проблем обаче е бил в публикуването на тази лента. „Тези кадри не бяха предназначени да бъдат видени от други хора“, добави актрисата.

Книгата на Памела излиза на 31 януари 2023 г. В същия ден излиза и документалният филм на Netflix "Pamela, A Love Story". /БГНЕС