Павел Вълнев е уверен в успеха на "Републиканци за България" в региона на Кърджали

Изправям се като един от вас, като горд родопчанин, роден в Девин, учил в Смолян и успял в САЩ.

Това каза при откриването на офиса на ПП „Републиканци за България“ в Кирково зам.-председателят на партията Павел Вълнев.

„България повече не може да се управлява от джипката и от прозореца да се раздават нашите пари. Досега бяхме мачкани от ДПС, сега сме мачкани и от ГЕРБ, и от ДПС. Благодаря Ви скъпи приятели, че заедно ще победим страха, че заедно ще постигнем един добър резултат в Родопите. Тук, където се счита, че бастионът на ДПС е непревземаем“, каза още Вълнев.

„Защо ГЕРБ нямат очи да се изправят пред вас очи в очи? Защо говорят само през Фейсбук и отбягват и хората, и медиите?“, попита той. „Нашата съвест е чиста. Затова сме сред вас и заедно ще направим България държава с правила“, убеден е Вълнев.

„България не прилича на европейска държава, тя вече е по-зле и от африканските републики. Нямаме конкурентна икономика, а комунистически капитализъм. Парите и държавните поръчки се раздават през прозореца на джипката. Заедно ще променим всичко това“, допълни Павел Вълнев.

Според него Борисов е загубил битката с пандемията, в България цари пълен хаос с ваксините и някой е длъжен да поеме политическата отговорност за това.

Десетки хора от Кирково се събраха за откриването на офиса на ПП „Републиканци за България“, въпреки дъждовното време.

„Искам да поздравя всички приятели от Кирково и Кърджалийска област за доблестта и куража, както и областния координатор и водач на листата Илия Илиев, за смелостта да се изправим срещу ГЕРБ и ДПС. За това, че имаме прекрасна листа - с млади хора, на които искаме да дадем шанс да работят и да се развиват в България“, обърна се към хората председателят на партията Цветан Цветанов. Според него Републиканци за България и българският народ заедно водят битка за връщане на нормалността в държавата.

„Ще работим заедно за върховенство на закона. Ще унищожим бюрокрацията като създадем работещо електронно правителство и работещи общински администрации. Ще работим за процъфтяващи региони и просперитет на Родопския край. Ще отстояваме нашите мерки за запазване и насърчаване на малкия, семейния и средния бизнес“, каза още Цветан Цветанов.

Истински фурор предизвика емоционалното изказване на кмета на село Велешани Севим Салиф, който е част от листата в 9 МИР-Кърджали.

„С генерали като Цветан Цветанов и Павел Вълнев, ние обикновените войници на Републиката сме вдъхновени и мобилизирани да водим и най-страшните битки. Водихме ги и преди за ГЕРБ. Велешани беше първото мюсюлманско село с кмет от ГЕРБ. Но Цвета Караянчева и ГЕРБ ни забравиха и обърнаха гръб. В нашето село се случиха прекрасни неща в началото. Построихме джамия, имаме и канализация. Но после те се промениха. ГЕРБ се промени и вече нищо не е същото“, каза Севим Салиф.

По-късно представителите на партията проведоха разговори със симпатизанти в Кърджали. Хората приветстваха с усмивки Цветан Цветанов, Павел Вълнев и водачът на листата Илия Илиев.

„Един от големите проблеми на Кърджали е липсата на околовръстен път и преминаващия тежък трафик през града. За решаването на този проблем работих още като областен управител. ГЕРБ само довършват един готов и договорен проект“, каза Илия Илиев.

Цветан Цветанов се поздрави и говори лично с десетки хора в Кърджали. „Много е важно да направим важен и информиран избор за бъдещето на България. През 2021 година верният избор е номер 21 в интегралната бюлетина“, убеден е Цветан Цветанов. /БГНЕС