"Пазители на галактиката 3" остави първите зрители в сълзи

Първите реакции за "Пазители на галактиката 3" идват преди премиерата на 5 май и до голяма степен са много положителни, като много зрители изразяват силни емоционални реакции към филма и трилогията. Това ще бъде последното пътуване поне за тази версия на "Пазителите" в Marvel Studios, както и за сценариста/режисьора Джеймс Гън, който напуска както "Пазителите", така и Marvel. Докато се отправя към новата си работа като съ-ръководител на DCU.

"Пазители на галактиката 3" е кулминацията на филмовата поредица, която Гън започна преди почти десет години с първия "Пазители на галактиката", чиято премиера беше през 2014 г. Повечето от звездите от този филм все още са във франчайза, включително Крис Прат в ролята на "Звездния господар", Зоуи Салдана в ролята на "Гамора", Дейв Батиста в ролята на Дракс, както и вокалните таланти на Брадли Купър в ролята на "Ракета" и Вин Дизел в ролята на Грут. Сред новите лица в тази част са Чукуди Ивуджи и Уил Поултър.

Според "Холивуд Рипортър" първите сведения за "Пазители на галактиката 3" идват от холивудската премиера в четвъртък, както и от няколко прожекции за пресата. Има достатъчно добри думи, за да може Marvel да пусне трейлър, в който да представи шумотевицата, наричайки филма "най-голямото събитие на това лято". /БГНЕС