Пеевски за дерогацията: Безполезна среща и чудовищна далавера

Безполезна среща, загуба на време за нас. Не чухме никакви доводи защо трябва да продължи и да не бъде спряна тази дерогация. Не разбрахме защо престъпният руски режим ще се пълни със стоици милиони от България. Готвели се нещо рафинерията да прави някакви екипи, никаква яснота, ще има гласуване в парламента. Това заяви председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски, предаде репортер на БГНЕС.

„Това, което заявиха от ПП, че си отстояват сроковете от март, означава, че новата коалиция ще се роди от „Възраждане“, БСП и ПП. Дали това е ясното от днеска коалицията „Путин“ е факт ще видим как ще бъдат гласовете и дали реално от Москва се командва българският парламент и българското правителство“, каза Пеевски.

Много съм огорчен от това, митниците не са си свършили работата, санкциите са били нарушавани, за което ще подадем сигнали в прокуратурата и ДАНС, митницата не е контролирала доставките изобщо. 60% са напуснали пределите на страната към различни дестинации от Украйна. Това е по-чудовищна далавера и от разследването на Политико. За нас българските граждани бяха изцяло ощетени от тази дерогация, не получиха нищо от нея, а престъпният руски режим се обогати под благосклонния поглед на българскито правителство", заключи Пеевски. /БГНЕС