Пенелопе Крус и Джесика Честейн - съперничество на елегантността във Венеция

Пенелопе Крус.

Пенелопе Крус и Джесика Честейн взеха участие във фотосесията на филмовия фестивал във Венеция тази събота, пише "Пари мач".

Две звезди в бяло във Венеция. Тази събота Пенелопе Крус и Джесика Честейн си съперничеха по елегантност, позирайки пред обективите по време на фотосесията в рамките на Международния филмов фестивал. Испанската носителка на „Оскар“ бе снимана заедно с Антонио Бандерас, с когото тя участва в комедията „Competencia oficial“, режисирана от Мариано Кон и Гастон Дюпрат. Двамата испански актьори, които вече са снимали заедно под ръководството на Педро Алмодовар, демонстрираха своя съвместен принос в този филм, представен в официалния конкурс.

Джесика Честейн

Американската актриса, облечена в бяло, както тази, с която се снима в „The 355“ (премиерата е насрочена за 2022 г.), също сподели блясъка на светкавиците с талантлив актьор: Оскар Айзък, с когото е на плаката от „Сцени от един семеен живот“. Минисериалът от пет части, продуциран от HBO, е римейк на едноименната класика от 1973 г. на великия Ингмар Бергман.

От началото на фестивала Венеция е изпълнена със звезди: в петък Кристен Стюарт представи дългоочаквания филм „Спенсър“ на Пабло Ларейн, в който тя играе принцеса Даяна, а Зендая и Тимъти Шаламе минаха по червения килим, за да представят „Дюн“ на Дени Вилньов.

Същата вечер във Франция се откри фестивалът на американското кино в Довил, със забележителното присъствието на Шарлот Гинсбург. / БГНЕС