Пенелопе Крус мечтае за мюзикъл със съпруга си

47-годишната актриса - която е омъжена за колегата си - носител на "Оскар", от повече от десетилетие и има от него две деца разкри, че "с удоволствие" би участвала с Бардем в мюзикъл след звездното му превъплъщение в ролята на Деси Арназ в биографичния филм за Лусил Бал "Being the Ricardos" заедно с Никол Кидман.

Тя каза: "С удоволствие бих участвала в мюзикъл с него. Видях го да пее в "Being the Ricardos" и той се справи невероятно! Сподели ми, че се е чувствал по същия начин, по който аз се чувствах, докато се снимах в мюзикъла "Девет". Тогава нямах никаква представа, че мога да пея, но Роб Маршал ме убеди в това, след като направи няколко теста. Освен това, тъй като 18 години танцувах балет и съм голям почитател на танцовия свят и музиката, за мен това е толкова силно изкуство, дори повече от киното, така че за мен жанрът мюзикъл е мечта!”.

Крус сподели пред Entertainment Tonight: "Първото нещо, което ми идва наум, е мюзикъл. Трябва да направим мюзикъл заедно със съпруга ми и всички реагираха толкова ентусиазирано, когато го предложих. Всеки, всеки фен на [режисьора] Педро Алмодовар иска да види негов мюзикъл"./БГНЕС