Пенев: Фаворити сме в мача с Лудогорец

"Изобщо не се притеснявам и със самочувствие мога да кажа, че ние сме фаворитът в мача и не само в този мач, а във всички мачове, които предстоят", обяви наставникът на ЦСКА Любослав Пенев преди утрешния двубой с Лудогорец за Суперкупата на България предаде репортер на БГНЕС.

Любослав Пенев

Шампионът на България и носителят на Купата се изправят един срещу друг на Националния стадион "Васил Левски" в събота от 20:30 часа българско време. "Готов е отборът, винаги започваме готови, не само за този мач, а и за следващите мачове. За мен всички мачове са важни, ние сме ЦСКА и аз подготвям отбора винаги да излиза за победа. Играчите имат необходимите качества да играят с едно добро и високо самочувствие. Подготвяме се конкретно за този мач, оставяме миналото настрана. Отборите, които участват в международните турнири, се подготвят и ние сме се подготвили точно за този график, мач през 3-4 дни", коментира Пенев на днешната си пресконференция.

"Разбира се, че тренираме дузпи, това е една опция", отговори Пенев на въпрос на БГНЕС относно утрешната среща.

Треньорът на "червените" коментира и програмата на Първа лига. "Наясно сме с първите четири кръга, както винаги се работи само за четири кръга, има хора, които си знаят програмата за година и половина напред, ние си работим на парче, докато стигнем до края на първенството да спасяваме този или онзи отбори и според това да натъкмяваме бройката, групите и така нататък", заяви Пенев. /БГНЕС