Пинк похарчи 13,7 милиона долара за нов дом в Малибу

Нова инвестиция в недвижими имоти за Пинк и съпруга й Кери Харт. Според разкритията, направени от сайта Dirt, американската звезда е похарчила 13,7 милиона долара за придобиване на имот в Малибу. Построена в средата на 70-те години, вилата се простира на две нива с обща площ от 400 квадратни метра. Модерен, имотът предлага пет спални и също толкова бани. Откритите тераси предлагат спираща дъха гледка към Тихия океан.

Въпреки че винаги са се радвали да прекарват много време в Малибу, залагайки на временни наеми, Пинк и семейството й живеят главно в долината Санта Инес, северно от Санта Барбара. 41-годишната певица си купи ранчо там през 2013 г., също оценено на 13 милиона долара. Идеално място сред природата и с много фермерски животни за отглеждане от двете й деца, Уилоу (10-годишна) и Джеймсън (скоро 5-годишна).

Също така в Санта Инес Пинк е собственик на лозя. Нейната марка вина „Два вълка“ („Two Wolves“) беше открита през 2018 г. „Това е единствената друга мечта, която някога съм имала, освен музиката и да имам щастливо семейство“, тя беше доверила по време на премиерата на „Santa Barbara Independent“. Тя също така разкри, че по-късно е искала да предаде този малък семеен бизнес на децата си. „Искам да е забавно за тях и за мен, когато навърша 65 години“, каза още тя. /БГНЕС