Марвел заменя Робърт Дауни Джуниър като Тони Старк с по-млад актьор

Марвел търси нов актьор, който да замени Робърт Дауни Джуниър в ролята на Тони Старк, съобщи „Giant Freakin Robot“.

Вместо да възкреси обаче Тони Старк, който почина в „Отмъстителите“ през 2019 г: Марвел търси по-млад актьор - на двадесет или тридесет години - който да изиграе по-млада версия на Старк от друга вселена. По-младият Железен човек ще се появи в двата предстоящи филма - "Отмъстителите: Династията Канг“ и „Отмъстителите: Тайни войни“.

Марвел имат склонност да са много задълбочени в процеса на кастинг и това им служи добре, така че за съжаление все още не може да се каже кой точно ще играе тази по-млада версия на Тони Старк, но може да се даде едно име на актьор, който почти сигурно е в играта: Джоузеф Куин, по-известен като героичния Еди Мънсън от сериала „Stranger Things“ на Нетфликс.

Макар че може да е трудно да го разпознаем, защото сме свикнали да виждаме Куин с дълга коса и облечен като металист от Средния Запад, Джоузеф Куин има абсолютно невероятна прилика с младия Робърт Дауни. Между приликите, актьорските умения на Куин и популярността, която той придоби след ролята си в "Странни неща", можем да потвърдим, че би било лудост да не го обмислят. /БГНЕС