Почетино: Трябва да се поучим от такъв тип мачове

Трябва да се поучим от такъв тип мачове. Това заяви мениджърът на Челси Маурисио Почетино, който бе видимо разочарован след осмото поражение на "сините" от началото на сезона във Висшата лига.


Лондончани отстъпиха на Уулвърхемптън с 1:2 като гост в деня преди Коледа, като пропуснаха няколко изгодни ситуации за гол, включително излизане на Рахийм Стърлинг един на един с вратаря на "вълците" Жозе Са, при наличието на двама свои непокрити съотборници.

"Говорим много от самото начало относно това как тази група от играчи е много млада. Те са млади на възраст и това е първият им сблъсък с Висшата лига. Те трябва да се адаптират към изискванията за игра тук и, разбира се, става въпрос и за самочувствие. И за качество. Много неща са. Трябва да бележим, ако искаме да печелим мачове и сега е трудно, защото след мача сме много разочаровани. Трябва да се поучим от такъв тип мачове", каза аржентинският специалист.

За "сините" предстоят два мача до края на календарната година - домакинство на Кристъл Палас в лондонско дерби на 27 декември и визита на новака Лутън три дни по-късно. /БГНЕС

Категории: