Почина единият от работниците, пострадал при злополуката в ТЕЦ „ЕЙ И ЕС Гълъбово”

Почина Теньо Динев, единият от работниците, пострадал при трудовата злополука на територията на ТЕЦ „ЕЙ И ЕС Гълъбово“, предаде кореспондентът на БГНЕС.

От централата съобщиха, че ръководството на „ЕЙ И ЕС България“ изказва своите най-искрени съболезнования на близките на починалия ни колега и изразява своята готовност да продължи да им оказва пълна подкрепа в този толкова тежък момент. Състоянието на служителя от фирмата изпълнител постепенно се подобрява и той вече е преместен от Реанимация в болнично отделение. Ръководството на „ЕЙ И ЕС България“ би искало да изкаже и своята благодарност на медицинските екипи от УМБАЛ „Стоян Киркович“ в град Стара Загора за положените грижи за пострадалите ни колеги.

БГНЕС припомня, че при авария в ТЕЦ-а пострадаха двама работници, които бяха настанени в болницата в Стара Загора. Работниците бяха обгазени и паднали в шахта, която са почиствали. При слизането на един от мъжете му прилошало. На втория, който се опитал да го извади, също му станало лошо. /БГНЕС