ПП-ДБ и “Спаси София” закриха предизборната си кампания

Коалиция “Продължаваме промяната - Демократична България” и Спаси София” закри кампанията си за местните избори, предаде репортер на БГНЕС.

“Призовавам хората да гласуват на 29 октомври, защото балотаж за общински съвет няма. Изключително важно е да ни подкрепят с бюлетина 85, за да може всички политики, които сме споделяли в последните няколко месеца да имаме инструментите да ги реализираме, за което трябва кмет, силен отбор от районни кметове и много добро представителство в общинския съвет.

Това заяви пред БГНЕС кандидатът за кмет на София от ПП-ДБ („Спаси София“) Васил Терзиев.

“Приоритетите си за разлика от всички други споделяме от 27 юни. Месеци наред сме прекарали на терен, многократно обиколихме София”, отбеляза той и призова хората да не бъдат апатични. “Това какво ще направите на 29 октомври има огромно отношение към това какво ще се случи в следващите четири години като управление на този град, а това касае всеки един от вас, родителите ви, децата ви. Не бъдете пасивни”, призова Терзиев.

Първият в листата на обединението Борис Бонев коментира, че се намираме на прага на исторически избори в София. “Не всеки ден човек има възможността да премахне едно 18-годишно отвратително и позорно управление. Нещо, което ние имаме пълната амбиция и сили да направим тази неделя”, посочи в отговор на въпрос на БГНЕС.

Бонев добави, че имат нужда от подкрепата на хората, които искат тази цел да се реализира. Бонев призова гражданите да излязат и да гласуват и подчерта: “Не се притеснявайте от изборните манипулации и внушения, които ГЕРБ и Пеевски се опитват да направят през днешния ден”.

“Те ви казват, че вашият принтер може да стане печка. Колкото това може да се случи, толкова и могат да бъдат манипулирани нещата по начина, по който ви го обясняват”, добави Терзиев. Той благодари на всички софиянци, които са се срещнали с него и екипа му и са се запознали с решенията, които предлагат, но и освен това са задали редица въпроси и са изказали своята гражданска позиция.

Съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков посочи, че днес сме видели големи предизборни циркове. “Всичко това означава само едно, че промяната идва в местната власт”, категоричен е той. Според него кандидат-кметовете на ПП-ДБ са хората, които вярват, че могат да направят градовете много по-хубави за живот. “Надявам се след първи и втори тур България да е различна. Много хора да се радват, че промяната е дошла в техния град, защото те са го направили”, каза още Петков. /БГНЕС