Предимно слънчево, с температури между 15 и 20 градуса

Днес над по-голямата част от страната ще преобладава слънчево време. До обяд на места в равнините и низините ще бъде мъгливо или с ниска облачност, предаде репортер на БГНЕС.

След обяд от запад облачността отново ще започне да се увеличава. Ще духа слаб юг-югоизточен вятър.

Минималните температури ще са между 3° и 8°, в София - около 4°. Максималните температури ще са между 15° и 20°, в София около 16°.

В планините ще преобладава слънчево време. След обяд от запад облачността ще се увеличава. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 14°, на 2000 метра - около 7°.

Преди обяд по Черноморието ще има мъгла или ниска облачност. След обяд видимостта ще се подобри, а облачността ще се разкъса и намалее, но до вечерта от запад отново ще започне да се увеличава. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток. Максималните температури ще са 16°-17°, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде около 2 бала.

В петък ще бъде облачно и дъждовно, дневните температури ще се понижат и ще бъдат между 12 и 17 градуса, за София 12. /БГНЕС