„Приятели“ събра Дженифър Анистън и Дейвид Шуимър в реалния живот

След заснемането на специалния нов епизод на „Приятели“, Дженифър Анистън и Дейвид Шуимър най-накрая са готови да станат двойка в реалния живот - близо 30 години след първото излъчване на сериала.

Дуото, което играе Рейчъл Грийн и Рос Гелър в емблематичния ситком, призна, че между тях се е получила истинска връзка, когато екипът на „Приятели“ се събра отново през май - за голямо удоволствие на феновете. Но въпреки че химията е била истинска, те разкриха, че всъщност никога не са били свързани в реалния живот - досега.

52-годишната Дженифър и 54-годишният Дейвид отново са се сближили след специалното събиране за филма по-рано тази година и запознати твърдят, че двойката прекарва време заедно в дома на Дженифър в Лос Анджелис, съобщава „Мирър“.

Източник каза пред списание „Closer“: „След събирането стана ясно, че припомнянето на миналото е разбудило чувствата на двамата и че химията, която винаги е трябвало да погребват, все още е там. Те започнаха да си изпращат текстови съобщения веднага след снимките и още миналия месец Дейвид излетя от дома си в Ню Йорк, за да види Джен в Ел Ей."

Двойката, която играеше много обичаните любовници на екрана от 1994 до 2004 г., призна пред водещия Джеймс Кордън, че моментът никога не е бил подходящ за случване на нещо извън екрана. Те казаха на водещия, че са се "свързали наистина" един с друг по време на снимките.

„Изпитвах голяма любов към Джен“, призна Дейвид по време на специалната програма на HBO през май.

След това Дженифър отговори: „Беше взаимно.“

Дейвид продължи: „И двамата си падахме силно един по друг, но това беше като разминаването на два кораба. Единият от нас винаги беше във връзка и никога не прекрачихме тази граница.“

Но както се казва, хубавите неща се случват на тези, които умеят да чакат и в случая с много обичаното дуо изглежда, че те са готови да бъдат заедно почти три десетилетия след първата среща.

Източникът продължи: „Те прекарват време в дома на Джен, където тя готви вечери и се наслаждават на качествено време заедно, в разговори и смях. Те също бяха забелязани да пият вино, потопени в разговор, докато обикаляха около едно от любимите лозя на Джен в Санта Барбара, и беше ясно, че има много химия между тях." /БГНЕС