Приключва обработката на изборните книжа в „Арена Армеец“

Приключва обработката на изборните книжа и протоколите в зала „Арена Армеец“, предаде репортер на БГНЕС.

Рано сутринта от залата започнаха да излизат и последните представители на избирателните комисии в два от столичните района 24 и 25 РИК – София. До полунощ близо половината от Секционните избирателни комисии вече бяха пристигнали, a голяма част от данните в тях - обработени и приети.

Някои от излизащите представители на Секционни избирателни комисии не бяха доволни от организацията. „Беше много тежко. Много сме притеснени от факта, че бавно и неорганизирано премина всичко. Много сме изморени. Едва ли ще се повтори от наша страна да отидем пак да действаме 3 дни. Само за това, че държим на партиите, които ни предлагат, сме тук. Иначе нямаше да си го причиним“, разказа Даниела Иванова, секретар на една от секционните избирателни комисии в столичния квартал „Люлин“.

Оказа се, че има и проблеми при предаването на протоколите от София област, където някои от членовете на секционни избирателни комисии все още чакат. Пред сградата на областната администрация на площад „Македония“ все още чакат няколко автобуса. /БГНЕС