Легендарната звезда Лили Иванова изгря в старопрестолния град

Примата на българската естрада Лили Иванова събра стотици фенове и приятели за концерта си от националното турне във Велико Търново. За радост на феновете, легендарната звезда изгря в старопрестолния град тази вечер от 20:00 часа. Домакин на събитието е Дворецът на културата и спорта "Васил Левски", предаде кореспондентът на БГНЕС.

Още час преди концерта стотици фенове на Лили Иванова се бяха подредили пред входовете на Двореца на културата и спорта. Повечето гости са категорични, че не се страхуват от коронавируса, защото са ваксинирани, преболедували, или с направен тест за COVID-19.

Националното турне на Лили Иванова започна от Варна в началото на септември, а Пловдив и Бургас бяха следващите спирки. След Велико Търново, Лили Иванова ще бъде в Шумен на 11 ноември, и на 17 ноември в Русе. На 14, 15 и 16 декември са финалните три спектакъла в зала 1 на НДК.

Всички концерти на Лили Иванова са организирани в съгласие с противоепидемичните мерки актуални към датата на всяко събитие. Заповедта на министъра на здравеопазването предвижда задължителното наличие на зелен сертификат - за лица над 18 години за ваксинация, преболедуване или негативен PCR - направен до 72 часа преди началния час на събитието) или антигенен тест, направен до 48 часа преди началния час на събитието. За улеснение на почитателите на певицата, лаборатории в двата града работят с удължено работно време до 19:30 часа. Цената на антигенния тест е 10 лева. /БГНЕС