Принц Уилям празнува 38-ми рожден ден

Кралица Елизабет II сподели трогателна снимка на внука си принц Уилям на рождения му ден, съобщи „Ивнинг Стандарт“.

Херцогът на Кеймбридж навършва 38 години днес, а кралицата отбеляза повода в Инстаграм със снимка, на която двамата празнуват 90-ия й рожден ден през 2016 година.

Тя пише: „Да пожелая на херцога на Кеймбридж много щастлив рожден ден“ в публикация в акаунта на кралското семейство в Инстаграм.

Публикацията следва друга на принц Уилям и съпругата му Кейт, които споделиха снимки на херцога с трите му деца, за да отпразнуват неговия 38-и рожден ден и Деня на бащата.

Принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис са заснети да играят с баща си в двора на имението си в Норфолк, където те прекарват изолацията. Снимките са направени от майка им Кейт, херцогинята на Кеймбридж.

Бащата на принц Уилям, принц Чарлз, също сподели снимка с него и Уилям, за да отбележи рождения ден на най-големия си син.

В друга публикация, с която отбелязва Деня на бащата, принц Чарлз сподели снимка с участието на херцога на Кеймбридж и брат му принц Хари, както и черно-бяла снимка на собствените му родители, кралицата и принц Филип, държащи него и сестра му принцеса Ан на ръце, когато са били малки.

Херцогът на Съсекс се оттегли от предишната си роля на висш член на кралското семейство и живее в САЩ със съпругата си Меган Маркъл.

Принц Уилям, който е втори по линия на трона, е поредният от кралските личности, отпразнували рождените си дни по време на заключването.

Кралицата навърши 94 години и също отпразнува в изолация официалния си рожден ден, херцогът на Единбург навърши 99 години по-рано този месец, малкият Луис навърши две години през април, а Шарлът навърши пет години през май. /БГНЕС