Принц Джордж вече се готви за тежестта на короната

Принц Джордж, трети в линията на онаследяване на британския трон, ще навърши 8 години на 22 юли. Но въпреки крехката възраст, родителите му, херцозите на Кеймбридж, вече са започнали да го подготвят за бъдещето му: живот на отговорности и задължения, с тежестта на короната.

снимка/архив

Момчето се запознава с понятието малко по-малко, което му позволява да се интернализира от най-ранна възраст, без да му отнема възможността да води нормален живот през растящата си възраст. Принц Уилям и Кейт Мидълтън правят всичко възможно това да се случи, съобщава списание „Венити Феър“.

Според Робърт Лейси, автор на „Битката при братята“, „намерението на Уилям като баща е да даде на сина си„ нормално семейно възпитание “, позволявайки на монархията„ да остане актуална в съвременните условия“. Нещо, с което двойката се съгласява и работи ежедневно, така че малкия да не се отклонява от пътя си, без да престава да се наслаждава на детството си или да превръща въпроса в нещо основно.

снимка/архив 2019 г.

От друга страна, експертът по британски кралски особи Кати Никол уверява американските медии, че принц Джордж се третира по различен начин от братята си в определени моменти. Кралицата, принц Чарлз и Уилям провеждат събрания заедно с него, без други членове на семейството. По този начин карат Джордж да осъзнае бъдещето си като монарх и да се научи отсега нататък как да действа.

„Уилям не е казал на света как и кога е разкрил страхотната новина на сина си. Може би един ден Джордж сам ще ни разкаже историята. Но някъде около седмия рожден ден на малкото момче, през лятото на 2020 г., се смята, че родителите му са влезли в по-големи подробности за това какъв би бил животът на принца, с бъдеще на кралската „служба и дълг“ “, пише Лейси във второто актуализирано издание на книгата си.

Това разкритие би означавало, че внукът на Елизабет II не е знаел, че ще стане крал, когато през 2019 г. се появява на семейния портрет, на който са застанали преките наследници на британския трон, редом с кралицата. В него участва невинен 6-годишен принц Джордж заедно с баща му принц Уилям, дядо му принц Чарлз и прабаба му кралица Елизабет. /БГНЕС