Принц Хари с мемоари за живота в кралското семейство

Пригответе се за най-експлозивната книга за десетилетието - принц Хари пише мемоари за живота си в кралското семейство, научи „Пейдж Сикс“.

Според медията Хари работи по мемоарите от една година и издателят вече е избран. Предполага се, че британският принц е продал авторските права на „Penguin Random House“.

Хари също така е избрал професионален консултант за последното си начинание. Това е журналистът и писател Дж. Морингер, носител на наградата Пулицър, автор на мемоарите на легендата на тениса Андре Агаси. Ръкописът ще бъде доставен на издателя през август, но този срок може да бъде изместен за октомври, като се има предвид, че принц Хари наскоро се сдоби с дъщеря Лилибет Даяна, така че се предполага, че ще той ще иска да напише нещо и за първите месеци от живота си с двете си деца.

В първоначалния си вид проектът вече е завършен.

„В интимните и сърцераздирателни мемоари една от най-завладяващите и влиятелни личности на нашето време принц Хари за първи път ще сподели своя опит, приключения, загуби и житейски уроци, които са го оформили“, пише медията.

Книгата ще разкаже за живота му от детството до наши дни, включително ангажимента в армията, която два пъти го отвежда в Афганистан, където защитава страната си. Хари намира върховно щастие и спокойствие в съпругата си Меган и двете им деца - двегодишния Арчи и новородената Лилибет Даяна.

Принц Хари ще използва тази възможност, за да разкаже най-накрая своята страна на историята, според експерти от кралското семейство. Един от начините за това беше интервю с Опра, в което Хари и съпругата му представиха шокиращи подробности за живота в най-известното семейство в света.

Датата на излизане на бъдещия бестселър е определена за края на 2022 г. /БГНЕС