"Приятели" отново заедно за един епизод през май

Новият епизод на хитовия сериал "Приятели" ще бъде излъчен през май, съобщи Warner media. Очаква се култовата история на шестимата приятели-съквартиранти да счупи рейтингите по гледаемост.

Шестимата актьори от сериала - Къртни Кокс, Дейвид Шуимър, Дженифър Анистън, Лиса Кудроу, и Матю Пери остнаха еднакви статуси в профилите си в социалната мрежа Instagram, с което официално потвърдиха новината за събирането им на снимачната площадка. Засега само Мат ЛеБланк, който изигра ролята на Джоуи, е единственият главен герой от оригиналния сериал, който не е публикувал нищо по темата в профила си в Instagram.

Последният епизод на сериала бе излъчен преди повече от 16 години - през 2004 г., като сериалът се излъчваше над 10 години, а зрителите се насладиха на над 200 епизода.

До момента е ясно само, че вероятно епизодът ще бъде излъчен само онлайн в профила на HBO Max.

Вече няколко години основните актьори в сериала отричат възможността за нови епизоди, защото кариерите им тръгнали в различни посоки. Дейвид Шуимър, който играе ролята на Рос Гелър в сериала, дори предложи епизодите да продължат с азиатски актьори или с чернокожи.

Междувременно ръководството на HBO Max реши да възроди сериала, защото данните от социологическо изследване показало, че гледаемостта му ще е рекордна. /БГНЕС