Производител: Хората се интересуват от чиста храна, внимаваме с покачването на цените

„Самата аз обожавам натурални продукти, натурална козметика, първоначално беше хоби, след това бизнес, а сега виждам, че и хората ги оценяват“. Това заяви за БГНЕС Борислава Николова, която произвежда натурална ръчно изработена козметика.

„По повод предстоящия Св. Валентин ще зарадваме и влюбените, като те ще могат да получат своя натурален продукт в специални кутии „за него“ и „за нея“, за да може да получат своите подаръци по един специален и различен начин“, заяви още производителката.

Например, натуралните лосиони за тяло имат само положителни ефекти. „Те имат много плюсове, могат да се пренасят лесно, защото са в компактна форма, много са икономични, стигат за около месец и половина, за мен те са един уникален продукт, който оказва много добро влияние върху кожата, успокоява я, и със сигурност действат по-добре от тези, които не са със 100% натурален състав“.

Относно настоящата инфлация и нарастващите цени, Борислава Николова уточни, че поскъпването на суровините засяга и нея. „Все пак много минимално са покачени нашите цени, опитваме се да балансираме, защото все пак целта е накрая да се получи една адекватна цена. Все по-често наблюдавам хора, които се интересуват от натуралното – било то храна или козметика, така че със сигурност има интерес към възможно по-чистите продукти“, коментира още производителката. /БГНЕС