Прокурори и следователи откриха сметка в помощ на пострадалите от опустошителното земетресение

Асоциацията на прокурорите в България и Камарата на следователите в България подкрепят предложението на магистратите от Пазарджик и Разград за организиране и провеждане на дарителска кампания за подпомагане на пострадалите от тежкото и разрушително земетресение от 06.02.2023 година в Турция и Сирия.

Нека проявим човечност и съпричастност към пострадалите, които имат нужда в този изключително тежък за тях момент, призовават от Асоциацията на прокурорите в България.

Нека покажем, че добротата и състраданието не зависят от граници, ограничения, пол, гражданство, раса, етнос и религия! Нека бъдем истински хора с големи сърца, защото: „Никой народ не може да бъде свободен, ако в него няма състрадание“!

Обръщаме се към всички български прокурори, следователи и съдебни служители с апел - да подкрепим една благородна кауза, като всеки според своето желание и възможности да дари средства на следната банкова сметка в УниКредит Булбанк АД:

СМЕТКА: BG64UNCR70001524798469

Събраните средства ще бъдат използвани за подпомагане и подкрепа на пострадалите от опустошителното земетресение от 06.02.2023 година.

Ръководството на Прокуратурата на Република България също се присъединява към инициативата. /БГНЕС