Пулев: Уважавам Джошуа, но в събота ще спечеля

"Тук съм сега, готов, за да се бия добре и да победя. Мисля, че в събота вечер ще спечеля", обяви българският боксьор Кубрат Пулев, който в събота ще се изправи срещу световния шампион в тежка категория Антъни Джошуа. В двубоя, който ще се проведе в лондонската зала "Уембли Арена", ще бъдат заложени трите световни титли на Джошуа от WBA, WBO и IBF.

Кубрат Пулев се изправя срещу Антъни Джошуа в Лондон в събота.

Днес двамата се изправиха очи в очи по време на пресконференция преди съботния мач. "Готов съм да се бия, защото имаше дълго чакане за този мач. През 2017 имах малък проблем и затова казах на треньора си, че искам да играем само за победа, така че ще изчакаме ако трябва една или две години. Вярвах, че този мач ще се случи един ден. Тук съм сега, готов, за да се бия добре и да победя. Мисля, че в събота вечер ще спечеля", коментира Кобрата.

"Сега съм здрав, не съм на 22 години, нямам много време, но съм тук и готов, щастлив съм, че този мач ще се състои, защото с тази пандемия не е лесно. Готов съм да се бия и да спечеля. Мисля, че имам всичко нужно, готов съм, разбира се, че уважавам Антъни, той е олимпийски и световен шампион. Респект, добър боец, но аз съм готов и имам всичко нужно, за да стана шампион", допълни 39-годишният Пулев.

Винаги искам да се бия с най-добрите. Искам да съм успешен боксьор, а затова трябва да приемаш най-добрите предизвикателства. Много съм мотивиран, гладен съм за успехи, имам семейство, което трябва да храня", заяви Джошуа.

"Напрежението от миналата година беше тежко, но ме направи по-силен. Бия се на топ ниво, откакто съм в залата, удряли са ме най-силните боксьори много пъти и все още съм тук. Имам силен характер. Всички тренираме здраво, но важното е характерът. Аз ще получа удари, той ще получи удари, по-силният ще оцелее", коментира Джошуа.

"Познавам Кубрат Пулев от много години, бях в кампа на Кличко, когато той се готвеше за Пулев. Знам каква тактика ми трябва. Готов съм да се бия и 12 рунда, мога да се бия и 15 рунда", допълни Ей Джей.

Утре ще се проведе официалният кантар на двамата, а в събота се очаква Джошуа и Пулев да излязат на ринга около полунощ българско време. /БГНЕС