Радев: Импийчмънтът най-много да доведе до окончателен крах

Импийчмънтът няма да напълни язовирите, няма да напълни хладилниците на хората, няма да вдигне пенсиите. Най-много да напълни площадите и да доведе до окончателен крах на управлението. Това заяви президентът Румен Радев днес, предаде репортер на БГНЕС.

Днес, президентът Румен Радев участва в конференцията на началника на отбраната ген. Андрей Боцев. На нея присъства и министърът на отбраната Красимир Каракачанов.

Преди дни държавният глава свали доверие от правителството, а днес на въпрос как ще работи с премиера и кабинета за в бъдеще, Радев каза, че въпросът не е какво ще прави той. „Въпросът е какво ще правим всички ние българите, ще си върнем ли закона, ще си върнем ли държавата, ще си върнем ли справедливостта, ще си върнем ли роднините зад граница”, каза президентът.

БГНЕС припомня, че във вторник, 4 февруари, в обръщение към народа президентът Румен Радев обяви, че снема доверието си от правителството. Час по-късно премиерът Бойко Борисов му отговори, че няма пресечка точка с него и нищо не губи от този акт.

Очаквйате подорбности. /БГНЕС