Радостин Василев: Не съм удрял Искрен Митев, разроших му перчема

По време на днешното пленарно заседание независимият депутат Радостин Василев и депутатът от ПП-ДБ Искрен Митев са стигнали до физически сблъсък, предаде репортер на БГНЕС.


“Исках да задам втори въпрос към министър-председателя акад. Николай Денков по време на парламентарния контрол, и съответно председателят на НС Росен Желязков ми каза, че нямам право, защото съм независим народен представител. Отзад Искрен Митев се провикна, че предателите имали право само на един въпрос”, заяви независимият депутат Радостин Василев.

"Отидох да си оставя телефона и документите на последния ред, и напът за тоалетната, точно зад председателя, Митев, разминавайки се с мен, ме удари с рамо, и се наложи да му разроша леко перчема”, добави той.

Василев уточни, че Митев е напуснал придружен от квестори. “Не е удрян или бит”, увери Василев. Според него Митев има психически проблеми и трябва да си го изкара на някого.

Независимият депутат коментира, че може би шегите му към Митев са довели до натрупване на агресия, но според Василев не бил това начинът да си я покаже./БГНЕС