Райън Рейнолдс не знае какво повече харесва в Лайвли: нейните печива или секса с нея

44-годишният Райън Рейнолдс взе участва в радиопрограма SiriusXM. В разговора между холивудския актьор и водещ Джеси Кейгъл периодично се намесваха фенове, които искаха да зададат своите въпроси.

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс са женени повече от девет години.

И така, едно от момичетата попита Райън кое смята за най-добро в брака си с 33-годишната Блейк Лайвли. Много зрители и слушатели очакваха Рейнолдс, както обикновено, да избие на хумор отговора си за връзката му със съпругата си, но той изведнъж започна да говори доста сериозно.

„Често пиша сценарии за моите филми. В един момент за мен този процес беше основният механизъм за оцеляване. Понякога те (сценариите) бяха успешни, а понякога не. Но малко хора знаят, че сценариите за много от моите успешни холивудски филми всъщност са написани от Блейк. Понякога тя просто се втурва към мен, хваща клавиатурата и започва да пише. После ме пита какво мисля за това, а аз отговарям, че е просто невероятно”, сподели Райън.

Когато говореше за своите проекти, Рейнолдс имаше предвид филмите "Deadpool. No Good Deeds", "Deadpool 2" и "Имало едно време Deadpool", които се радваха на успех по целия свят. За тези филми Райън написа част от сценария и е продуцент в няколко други филма, като "Китът" и "Убийството в Манхатън".

Рейнолдс добави, че е много горд със съпругата си, възхищава се от нейния талант и няма да се умори да оценява нейната помощ:

„Трябва да звучи забавно, защото в нашия бизнес има присъщ сексизъм. Но ще повтарям много пъти: "Това бе написано от Блейк, не от мен!" Медиите обаче все още ми приписват всички заслуги. Тя обаче наистина е многостранна и много талантлив човек. Тя ми помогна толкова много с Deadpool и други филми, които имаха голям успех”, добави Райън Рейнолдс.

В отговор водещият на шоуто Джеси Кейгъл се пошегува, че всъщност най-доброто нещо в брака им с Блейк Лайвли вероятно е нейното умение да прави вкусни печива. На което Рейнолдс каза, че всъщност все още не може да разбере кое е по-добро: печивата на Блейк или техният секс.

Припомнете си, че Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс са женени повече от девет години. Заедно те отглеждат три дъщери: 6-годишния Джеймс, 4-годишната Инес и едногодишната Бети. /БГНЕС