Райън Гослинг разплака мъжкия свят: песента му от „Барби“ стана символ на пренебрегнатите мъже

Филмът "Барби" се превърна в световен хит за много кратко време, а интересното е, че в главната песен към филма се разпознаха много мъже, чиято любов не е споделена.

Песента се казва "I'm Just Ken" и е написана от Марк Ронсън. Въпреки че изглежда смешна в началото, мнозина се идентифицират с текста, изпят от наранения Кен (Райън Гослинг).

„Няма значение какво правя, винаги съм на различно място. Никой не знае колко много се старах. Имам чувства, които не мога да обясня и които ме подлудяват. Цял живот съм бил мил, но тази нощ ще спя сам”, е част от текста.

Интересното е, че в записа са участвали легендарният китарист на „Guns and Roses“ Слаш и барабанистът на „Foo Fighters“ Джош Фрийз. Сингълът скоро се превърна в хит.

„Отидох да гледам „Барби“ за забавление. Никога не съм предполагал, че песента ще ме разплаче“, „Текстът описва живота ми перфектно. Тя не ме забелязва“, „Приятели, можем ли всички да се съгласим, че поне веднъж в живота си сме се чувствали така?“, са част от коментарите.

Гослинг е настоял сам да изпее песента. Ронсън сподели, че вокалните способности на актьора са го изненадали.

„Той беше наистина невероятен. Когато започна да взема височините, си помислих колко добър певец е всъщност", каза той. /БГНЕС