Рами Малек: Новият филм за Бонд ще шокира всички

Каквото и да очаквате от „Смъртта може да почака“, подгответе се да бъдете шокирани. Това заяви Рами Малек, който играе злодея Сафин в последния филм с участието на Даниел Крейг като 007.

„Нека слуховете летят“, каза Малек пред GQ, „защото каквото и да очаквате от този филм, ще бъдете шокирани, когато го гледате. Няма да кажа повече“.

Докато чакаме излизането на филма, в интернет се появиха много слухове за интерпретацията на Малек. Една от теориите е, че в Сафин има препратка към д-р Джулиус Но, злодей, озаглавен като Д-р Но – в първия филм за Бонд, излязъл през 1962 г. и с покойния Шон Конъри като 007.

Когато GQ попита Малек за тази теория, той отговори: „Това е интересно. Няма да захапвам този слух, но го намирам за интересно. Трябва само да изчакате и ще видите.”

Режисьорът Кари Фукунага обаче изглежда уверен, че са създали ужасяващ злодей в лицето на Сафин. „Трудно е, защото не искахме да създадем клиширан суперзлодей, а някой, който заплашва не само Бонд и хората, които обича, но и целия свят“, каза той пред GQ.

Малек добави: „Наистина седнахме и се замислихме какво наистина би ни изплашило, какво ще извика истинска паника в сърцата ни. Точно това чувство на страх го отличава от другите“.

„Смъртта може да почака“ най-накрая ще излезе на 2 април 2021 г. (да стискаме палци!). /БГНЕС