Рангник: Ужасно представяне, извиняваме се на феновете

“Ужасно представяне. От първата до последната минута не играхме така, както трябва. Можем само да поискаме извинение от привържениците за тази унизителна загуба”, заяви менидгжърът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник по повод унизителната загуба на тима м с 0:4 от Брайтън в събота.

“Червените дяволи” вече нямат шанс за класиране в Шампионската лига.

“Давахме на съперника прекалено много време и пространство. Бяхме си говорили, че трябва да сме компактни на терена, но не се получи. Не мисля, че става въпрос за несериозно отношение, просто играта ни не се получи. Брайтън разполага с технични състезатели и наказа грешките ни”, допълни германският специалист.

Една от звездите на тима - Бруно Фернандеш пък се съгласи с позицията на феновете, че футболистите не са достойни да носят фланелката на Манчестър Юнайтед. Това скандираха запалянковците след последния съдийски сигнал.

„Това, което направихме, както аз, така и останалите, наистина не бе достатъчно, за да носим тази фланелка. Съгласен съм с феновете ни, защото просто не бяхме на необходимото ниво.

Надиграха ни. Винаги имаха решение на ситуациите. Пресираха ни повече и заслужаваха този резултат. Много неща се объркаха, вероятно от всичко по малко. Липсваше ни качество и характер. Победата им е заслужена, а ние заслужаваме да бъдем на позицията, на която се намираме“ заяви Фернандеш. /БГНЕС