Рангник призна за напрежение в съблекалнята на Юнайтед и отписа Шампионската лига

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник смята, клубът е загубил шансове за класиране в Шампионска лига. На пресконференцията преди изтегления двубой от 37-ия кръг на Висшата лига срещу Челси мениджърът призна, че възможността "червените дяволи" да участват в надпреварата през идния сезон е малка.

"Не мисля, че има смисъл да спекулираме за шансовете ни за класиране за Шампионска лига. Нека бъдем реалисти. Дори и да спечелим всичките ни мачове, нещата пак не са в наши ръце. Моралът и енергията в съблекалнята не са на ниво. Трябва да спечелим възможно най-много мачове до края на сезона. Все пак за това ни плащат", сподели той.

Специалистът разкри, че разполага с едва 14 играчи от представителния отбор, след като Джейдън Санчо и Хари Магуайър ще пропуснат двубоя с лондончани.

"Фред все още не е готов. Вчера се опита да тренира. Говорих с него и разбрах, че няма смисъл да го пускам в игра, след като мускулната травма може да го контузи отново. Хари Магуайър има травма на коляното. Джейдън Санчо е болен. Очевидно Пол Погба, Едисон Кавани и Люк Шоу също ще отсъстват", допълни Ралф Рангник.

Сблъсъкът между Манчестър Юнайтед и Челси на стадион "Олд Трафорд" е в четвъртък (28-и април) от 22:00 часа. /БГНЕС