Рап звездата Сарафа пусна нова песен със сина на Dr. Dre

Българската рап звезда Серафим Мартинов – Сарафа пусна нова песен с Curtis Young – синът на обявения през 2019 г. за най-богат музикант на десетилетието Dr. Dre.

Песента с име „Born 2 fight” е налична за всички фенове на изпълнителя в сайта му sarafa.net Spotify & Itunes и други музикални платформи. Тя е част от новия албум на Сарафа, който ще излезе в началото на 2023-та година.

След двегодишна пауза Сарафа се завръща с качествено звучене и висококласен рап, като плановете за новия му албум включваха част от парчетата да бъдат записани в САЩ.

"Смятам да направя нещо, което досега не е правено в рапа на български", сподели за БГНЕС през април Сарафа, който през 2019 г. спечели награда Лайфстайл за песента „Живей”.

Сарафа има записани песни със световноизвестната банда „The Outlawz“ – групата на рап звездата Makaveli или по-известен като 2Pac.

В новата песен можете да чуете речитативи като: "Не е български рап, а рап на български брат" и още: „За мене к‘во знаеш? Знае целия град!“

Неговият партньор в сингъла, Curtis Young, е рапър, автор на песни, певец и предприемач. Той е син на рапъра Андре Ромел Йънг, известен още като Dr. Dre. Има няколко издадени албума и управлява компанията Young Monarchy Entertainment.

Сарафа обещава още колаборации с американски рап артисти - нови песни и клипове съвсем скоро, с които БГНЕС ще запознае феновете. /БГНЕС