Разпитаха Патриша Тийвс след скандала с Христо Шопов

Патриша Тийвс се яви на разпит около 12.40 ч. в 7 РПУ. Тя обясни, че не може да коментира пред медиите случилото се, но уточни, че вчера за първи път е говорила с актьора Христо Шопов. Тийвс напусна 7 РПУ след около час.

БГНЕС припомня, че актьорът Христо Шопов е задържан в 7 РПУ, а причината е, че е заплашил жена с оръжие след спор между съседи в София.

Жената, която твърди, че е заплашена с пистолет от актьора Христо Шопов – Патриша Тийвс, е заснела с видео спречкването, на което се чува репликата "Ще те убия", но не става ясно дали актьорът носи пистолет.

А до заплахите се стига след междусъседски спор.

Тийвс живее в съседство на Христо и Мариана Шопови в столичния квартал "Малинова долина" от няколко години. Твърди, че отношенията ѝ с тях отдавна са обтегнати заради спор за кучета.

Според разказа на Патриша, вчера тя паркира колата си пред гаража, а Мариана, съпругата на Шопов, паркира след нея така, че колата на Патриша не може да излезе.

Патриша отива на вечеря с такси и вдига чистачката на автомобила на Мариана. След като се прибира по-късно вечерта вижда своята чистачка счупена и възниква скандал. /БГНЕС