Рита Ора работи по нов албум в Албания

Третият „много суров“ албум на Рита Ора ще бъде издаден в началото на следващата година.

Тайка Уайтити и Рита Ора

Изпълнителката на "Anywhere" прекара известно време в родната си Албания, работейки по продължението на "Phoenix" от 2018 г., и обеща, че феновете могат да очакват още много музика и филми.

31-годишната попзвезда призна, че се е борила с „наистина силния“ натиск да бъде в светлината на прожекторите и добави, че близките ѝ приятели и семейството ѝ са я подкрепили в моменти, в които ѝ се е искало да се откаже от кариерата си.

„Ставаш модел за подражание, а понякога не си готов за това, защото си искал само да правиш музика. Сега те следват милиони хора. Така че от психологическа гледна точка това е наистина силно“, сподели Рита, която наскоро се омъжи за режисьора Тайка Уайтити.

Според нея трябва да останеш верен на приятелите си, които познаваш от години.

Тя разказа за работата си в Албания. „Нов албум - през януари следващата година. Ще бъде страхотен. Още музика и филм. Мечтата ми е да покажа на всички, че можеш да правиш повече от едно нещо. Можеш да бъдеш музикант, актьор, танцьор, майка, леля и всичко това едновременно. Искам да се опитам да правя всичко“, заяви Рита Ора.

Тя предупреди, че феновете ѝ може да имат нужда от една-две алкохолни напитки, преди да чуят новите ѝ песни. „Исках да направя този запис много суров, музикален. Може би ще си вземете няколко бутилки с каквото пиете, когато слушате този албум“, добави Рита. /БГНЕС