Рита Ора във връзка с носителя на „Оскар“ Тайка Уайтити

Британската певица Рита Ора и известния филмов режисьор Тайка Уайтити имат връзка повече от месец, откакто се сближиха през последните месеци в Сидни.

„Те са двойка от началото на март, но не искаха да го оповестят публично. Въпреки това всички техни приятели знаят за връзката, те наистина се обичат", каза източник пред „Сън“.

Новата двойка знаменитости бе забелязана на няколко места в Сидни през последните седмици, а Рита дори публикува общи снимки в профила си в Инстаграм.

Рита снимаше „Гласът Австралия“, когато се раздели с последното си гадже Ромен Гаврас почти веднага след напускането на Великобритания и заминаването за южното полукълбо. Тя обаче беше лаконична, когато наскоро я попитаха за спекулации за нов романс.

30-годишната певица бе забелязана в компанията на носителя на Оскар (45) и актьорите Крис Хемсуърт и съпругата му Елза, както и Мат Деймън, които са в Австралия на снимачната площадка на "Тор: Любов и гръм" , съобщи британският вестник "Сън" миналата седмица. Това породи спекулации, че тя ще има епизодично участие в новия филм на Тайка. Засега нито Ора, нито Уайтити са потвърдили публично любовната си връзка. /БГНЕС