Роналдо: Не се предадохме и стигнахме до добър резултат

"Със сигурност беше труден двубой. Това и очаквах, защото знам как се играе в Бергамо. До края на мача вярвахме, че можем да реализираме и затова съм толкова щастлив”, каза звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо след равенството 2:2 при визита срещу Аталанта в двубой от Шампионската лига.

С този изстрел в добавеното време Роналдо донесе точката на Юнайтед

Португалецът реализира и двата гола за "червените дяволи“, а второто му попадение дойде в самия край на спора и донесе точката на Ман Юнайтед. "Не се предадохме и стигнахме до добър резултат. Трябва още да подобряваме играта си и да се сработваме. С времето нещата ще се получат”, коментира носителят на 5 Златни топки Роналдо.

След 4 изиграни кръга в група F на турнира Юнайтед и Виляреал имат по 7 точки, Аталанта е с 5, а Йънг Бойс с 3. Първите два тима в крайното класиране продължават напред в ШЛ. За "червените дяволи" предстои гостуване срещу "жълтата подводница".

"Кристиано е просто невероятен“, заяви мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяр след двубоя. "Получи се напрегнат мач, който можеше да отиде във всяка посока. Останахме с впечатление, че първият гол на Аталанта беше от засада, защото техен футболист пречеше на видимостта на Де Хеа. Никой не може да постави под съмнение характера на футболистите ни. Играчите ни никога не се предават. На стадиона имаше наелектризираща атмосфера. Трудно е да се играе срещу този опонент”, допълни норвежецът. /БГНЕС